Aksaray Üniversitesi
Aksaray Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
ASÜ İnşaat Bölümü Öğrencileri Konya Yapı Fuarına Katıldı

Aksaray Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri Konya’da Tüyap Fuar alanında açılan Konya 16. Yapı İnşaat Malzemeleri ve Makineleri Fuarına katıldılar.

Bir gün süren fuar gezisinin Aksaray Üniversitesi İnşaat Teknolojileri Bölümü öğrencileri için çok verimli geçtiğini belirten Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Taciser BAKIRCI : “Konya 16. Yapı İnşaat Malzemeleri ve Makineleri fuarına katılmamızdaki amaç Üniversite-İnşaat sanayisi anlamında öğrencilerimizin alanıyla ilgili olarak kendilerini geliştirebilmeleri ve Malzemeleri bire bir tanımaları bakımından oldukça faydalı oldu. Fuarda, profesyonel meslek yaşantısı ile ilgili birçok yenilikleri görme imkânı buldular. Açılan bu fuarlar öğrencilerimiz için iş hayatında girdiklerinde çok daha başarılı işler çıkartmalarına katkı sağlayacaktır” dedi.